Site-ul tau personalizat

Sunt convinsa ca te intrebi de ce sa ai un site web pentru nunta? Poate ca ti se pare o cheltuiala inutila, insa iata cateva motive pentru a lua in considerare serios aceasta idee:

  1. Impartaseste noutatile repede cu toti invitatii: nu trebuie sa fii expert in IT sau Design graphic. Noi iti administram site-ul  si iti updatatam continutul de cate ori ai nevoie pana la nunta.
  2. Economiseste timp si bani! S-a terminat cu telefoanele lungi in care prietenii se scuza ca nu pot ajunge. Creaza o sectiune de RSVP pentru site-ul tau si ai acces instant la numarul de musafiri confirmati pentru nunta ta. In plus, poti folosi site-ul in loc de invitatii. La un pret mediu de 3 lei/invitatie, calculeaza cati bani economisesti!
  3. Esti mai ecologica: Toata lumea apreciaza un stil de viata “verde” si ecologic, iar atunci cand vine vorba de planificarea nuntii tale, solutiile eco si bio sunt pe toate drumurile. Un website te ajuta sa salvezi un pom in timp ce iti permite sa comunici aproape instantaneu cu invitatii tai.
  4. Te concentrezi pe ce e important: Un website pentru nunta te ajuta sa comunici mai efficient cu invitatii tai; astfel, in loc sa pierzi timp pretios explicandu-le fiecaruia in parte despre meniu, locatie, mijloace de transport etc., poti lasa site-ul sa vorbeasca pentru tine.
  5. Creaza ceva unic: Fiecare cuplu este special, iar un site pentru nunta voastra poate surprinde exact acel “ceva” care va diferentiaza. Un site de nunta se numara printre primele lucruri cu care invitatii intra in contact; acesta ar trebui sa reflecte prin design, culori si imagini, stilul ceremoniei voastre.
  6. Lasa-ti musafirii sa va cunoasca mai bine; mai ales pe acei verisori pe care nu i-ai mai vazut de cand aveai 10 ani sau pe matusa de care nu ai mai auzit niciodata J. Un site web pentru nunta ta te va ajuta sa impartasesti povestea vostra cu toti invitatii si sa il faci pe cel iubit sa stralucesca povestind cum te-a cerut.

Mai jos gasesti cateva designuri de site pentru nunta. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne.

site_nunta_1 site_nunta_2 site_nunta_3 site_nunta_4 site_nunta_5site_nunta_5_II site_nunta_6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>