Cursuri

Cursuri de dans pentru nunta cu instructori si coregrafi atestati de Federatia Romana de Dans Sportiv poti gasi oriunde. Scopul nostru, la scoala de dans “Spanish Line” nu este sa te aducem pe tine in sala noastra, ci sa te invatam sa iubesti dansul si sa il practici cu pasiune, asa cum o facem si noi.

De aceea am introdus un concept absolut inovator in domeniul dansului de nunta: lectiile de dans acasa la tine. Te poti bucura de profesionalismul unui instructor calificat si de creativitatea unui coregraf cu experienta fara sa fie nevoie sa te deplasezi din confortul si intimitatea casei tale. Lectiile de dans la domiciliu sunt solutia perfecta pentru mirii timizi sau pentru cei cu un program foarte incarcat.

Aceste tipuri de cursuri se adreseaza cuplurilor care doresc sa invete o coregrafie personalizata pentru nunta sau un alt moment important din viata, parintilor care au copii dansatori si isi doresc varietate in predarea tehnicii de dans si tuturor celor care isi doresc sa invete un dans de societate.