5 trucuri simple pentru a dansa mai bine


0903-29-128Te intrebi ce poti face pentru a dansa mai bine? La SpanishLine credem ca oricine poate fi un bun dansator, fie ca ai doua picioare stangi, fie ca nu te-ai imaginat niciodata dansand pe un ring adevarat. Secretele dansatorilor de succes sunt simple si usor de aplicat de oricine, de la incepatori si pana la cei care isi doresc o cariera in dans.

1. Increderea este esentiala. Cand incepi sa dansezi, trebuie sa ai incredere in tine. Cei din jurul tau vor intelege imediat ca ai situatia sub control si ca stii ce faci.

2. Pastreaza-ti privirea concentrata asupra partenerei. Daca dansezi singur au in grup, evita sa privesti in jos. Tinand capul sus proiectezi in jurul tau o aura de incredere pe care ceilalti o vor gasi atrativa si sexi.

3. Ca incepator poti invata sa dansezi repede si sigur daca imiti pe cineva. Uita-te prin incapere, gaseste pe cineva care se misca bine pe muzica si inspira-te.

4. Perfectioneaza-ti pasii de baza si foloseste-i periodic in dans. Simplitatea miscarilor si siguranta te vor face sa arati mai bine si mai increzator pe ring.
Eeyore's_Birthday_Party_2008_Drum_Dancer_bw

5. Nu te mai gandi la ce cred ceilalti despre tine. In cluburi si la petreceri, dar si pe ring aproximativ jumatate dintre persoanele din jurul tau cred ca nu danseaza bine.

La SpanishLine vei invata peste 50 de basi de baza pentru toate dansurile. Acesti pasi pot fi introdusi in combinatii si coregrafii usor de invatat si placute de privit. Puteti afla mai multe despre oferta noastra pe pagina destinata serviciilor.

 

Tags: , , , , , , , , ,

2 Responses so far.

  1. Unde pot gasi mai multe informatii, daca poti sa imi trimiti un email as fi recunoscator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>